Na Kontaktoni Për Një Konsultim Pa Pagesë[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]


Klinika më e mirë e flokëve në Turqi

Stafi ynë profesionist do të kujdeset për transplantin e flokëve tuaja.

  • Ne do të kujdesemi për akomodimin tuaj në hotel
  • Ekipi ynë do kujdeset për transferimin tuaj Aeroport-Hotel-Spital
  • Ju merrni garanci për gjithë jetën nga ekipi ynë profesional

Klinika Actual

Transplanti FUE i flokëve

Metoda FUE është metoda më e dobishme dhe moderne e transplantimit të flokëve. Falë metodës sonë unike mikrokirurgjike, transplantimi i flokëve FUE nuk prodhon ndonjë plagë të dukshme. Ekipi ynë konsiston vetëm në restaurimin profesional të flokëve.

Hairline Design

Klinika Actual

Transplanti i Flokëve DHI

Aplikacioni që në të njëjtën kohë është i njohur edhe si ” Teknika Lapsi”; përdor lapsa të veçante me maja të holla në të cilat vendoset grafti dhe pas shtypjes grafti direkt transferohet në lëkurë. Ky operacion i realizuar nen efektin e anestezise lokale zgjat më shumë sesa teknikat e tjera të transplantimit të flokëve. Por, rikuperimi pas operacionit është shumë më i shpejtë sepse kryhet pa asnjë prerje. Përshtatshmëria e personit për transplantim të flokëve me teknikë DHI përcaktohet nga kontrolli i mjekut pas një rishikimi të detajuar të historisë shëndetësore.

Klinika Actual

Trajtimi PRP

PRP është një nga aplikimet më efektive e rigjenerimit të flokëve. Pjesa e gjakut e pasur me trombocite e marrë nga personi, ndahet me anë të një pajisje të veçantë që quhet centrifuge. Ky material më pas injektohet në lëkurë. Stimulon dhe aktivizon qelizat burimore në zonat ku është injektuar në trup duke ndihmuar në rigjenerimin e indeve. Ky aplikim mund të përdoret jo vetëm për flokët por në të gjitha zonat që kërkojnë rigjenerimin e lëkurës si fytyra, qafa, gjoksi, duart, këmbët dhe krahët.

Klinika Actual

Transplantimi i mjekrës

Transplantimi i mjekrës kryhet duke transplantuar gjëndrat e flokëve nga pjesa e qafës së personit, nën mjekër, ku përqendrohet mjekra ose nga pjesë të ndryshme të trupit në rajonin e fytyrës; është një trajtim që ndikon drejtpërdrejt në pamjen dhe vetëbesimin e meshkujve. Operacioni i kryer nen efektin e anestezise lokale zgjat afersisht 8 orë dhe është pa dhimbje pas anestezisë lokale. Nuk ka shenje pas transplantimit të mjekrës dhe procesi i shërimit është shumë i shpejtë.

Klinika Actual

Transplantimi i vetullave

Vetullat të cilat ndikojnë në mimiken e fytyrës së personit, mund të modelohen në mënyrë të përsosur dhe mbresëlënëse përmes mbjelljes së vetullave. Nën efektin e anestezisë lokale, operacionet e kryera me teknikën FUE nuk kane asnjë rrezik dhe efekt anësor; lehtësisht dhe me disa orë pune personit i ofrohet pamje estetike të vetullave.
Transplantimi i vetullave bëhet duke mbjelle gjëndrat e flokëve të marra nga zona e pasme te kokës së personit në zonen e vetullave dhe siguron një pamje më natyrale sesa metoda e tatuazhit të aplikuar nga disa njerëz që kanë probleme me vetullat e tyre. Kur zbatohet mirëmbajtja e saktë, është një zgjidhje e përhershme.

Eyebrow Transplant
Mesotherapy

Klinika Actual

Trajtimi i flokëve me Mezoterapi

Mezoterapia; Është një trajtim i aplikuar në lëkurën e kokës duke injektuar përzierje të veçanta që përmbajnë vitamina, minerale dhe aminoacide dhe disa faktorë të rritjes. Është efektiv në mbrojtjen e flokëve ekzistues, trashjen e fijeve të flokëve, për të pasur flokë të ndritshëm dhe të gjallë dhe parandalimin e problemeve me rënien e flokëve.

Hapat e Transplantit të Flokëve

Hair line is the most important step of hair transplantation. Our doctor will draw the hairline as natural as patients look. After drawing the hairline the donate zone will be shaved and disinfected.
1-Anesthesia with needle This method is very cheap and used too much. The anesthetic substance will be injected with a needle to the donate and the other zones of the head. The patient can feel pain in this method. 2- İf you have fear from needle and don’t want to get too much pain, we can offer the Comfort-in-System method. İn this method the anesthetic substance will be injected to the back of head  under pressure. After injection every 4 mm zone the Transplantation can begin.
After injection of donor zone the hair follicles will taken with a micro motoric punch from the head skin. The right collection of hair follicles is very important for vitality of hair.
Opening the channels for hair follicles ist the most important level of hair transplantation. Not only naturalness, the height of hair grafts, also the opening the channels with right angle and direction are very important too. The  Hair angle: it is expressed as the angle of hair to the skin, which is approximately 40-45 degree. The channels  open with these angles in accordance with the combing direction of your innate hair. When these procedures are performed correctly, the most natural appearance will be achieved fort he patient.
That is the last stage of hair transplantation. The collected hair follicles will be separated according to the number of grafts and placed in the canals

F.A.Q.

A duhet të bëj mjekime pas operacionit?

Po, ju duhet të vazhdoni të bëni mjekimet e rekomanduara nga doktori derisa të shërohet zona donore. Gjithashtu ju duhet të kujdeseni vazhdimisht për zonën e mbjellë gjatë muajit të parë duke përdorur setin e shampove që ne ju dhurojmë

A duhet të qëndroj në spital pas operacionit?

Pas operacionit nuk ka nevojë të qëndroni në spital, menjëhere pas operacionit mund të ktheheni në hotel dhe të pushoni.

Sa zgjat operacioni afërsisht?

Operacioni zgjat 6-8 orë mesatarisht.

Kush nuk mund te bëjë transplant flokësh?

Nëse keni ndonjë sëmundje ngjitëse apo probleme të rënda shëndetësore nuk lejohet të kryeni transplant flokësh. Gjithashtu edhe nëse zona donatore nuk është e mjaftueshme ju nuk konsideroheni i përshtatshëm për operacion.